Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Súrolta a dobogót az SVSE

2019. május 14. 11:34 // Forrás: SVSE
A házigazda Győri AC egyesületével karöltve továbbjutást érő negyedik helyen végzett az SVSE múlt hétvégén az országos csapatbajnokság nyugati régiójának selejtezőjében.

Múlt hétvégén Győrben rendezte a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) az országos atlétikai csapatbajnokság nyugati régiójának selejtezőjét. A veszprémi Sportolj Velünk Sport Egyesület (SVSE) a házigazda Győri AC együttesével karöltve vágott neki a tizenhat csapatból álló kemény megmérettetésnek, ugyanis csupán az első hat hely egyikén végzett alakulat juthatott tovább az ősszel rendezendő döntőbe.

Versenyzőink pedig példamutatóan teljesítettek: Bartha-Kéri Bianka 400 és 800 m-en, Nick Marcell pedig 3000 méteres akadályfutásban végzett az első helyen. Figyelemre méltó egyéni csúccsal végzett Molnár Attila 200 és 400 méteren, Zsetnyai Ákos 1500 és 5000 méteren, valamint Varga Gréta Barbara 5000 méteres futásban.

Döntőben az SVSE! (Fotó: Tóthné Stupián Anikó)Döntőben az SVSE! (Fotó: Tóthné Stupián Anikó)

Előkelő, dobogós helyet ért el Kiss Gergő Xavér 800 és 1500 méteren, Varga Gréta Barbara 1500 méteren, valamint Magyar Veronika 3000 méteres akadályfutásban. Nem megfeledkezve a női 4x400 méteres váltó kiemelkedő teljesítményéről sem.

– A tavalyi esztendőben elért hatodik helyezésünket idén negyedikre cseréltük le, úgy, hogy szinte súroltuk a dobogót: mindösszesen öt pont volt a lemaradásunk. Büszke vagyok a tanítványok, edzők munkájára, hiszen amit elértek, az magáért beszél. De nem feledkezhetek meg azokról sem, akiknek valamilyen okból kifolyólag sajnos távol kellett maradniuk: három versenyzőnk betegség vagy sérülés okán, míg szintén hárman amerikai tanulmányaik miatt nem lehettek velünk – magyarázta Tóthné Stupián Anikó, az SVSE elnöke.

vehirsport.hu
további cikkek
Nyolc aranyérmet szerzett az SVSE SVSE Nyolc aranyérmet szerzett az SVSE A szeszélyes április mostanában a szeles, esős, hűvös arcát mutatja, de ez sem riasztotta el a legkisebb SVSE-s atlétákat, hogy megmutassák, mire képesek: a veszprémiek az április 20-án rendezett VI. Kis Károly Emlékversenyen nyolc aranyérmet szereztek. 2024. április 23. 12:41 Negyedszer rendeztek hegyi ob-t atlétika Negyedszer rendeztek hegyi ob-t Idilli zöld környezetben, viszont annál nehezebb és küzdelmesebb pályán rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) közösen az idei hegyifutó félmaratoni magyar bajnokságot. 2024. április 19. 15:35 Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Veszprém vármegyében rendezik a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság három sportágának versenyét, így a vívásét, az atlétikáét, valamint a triatlonét, méghozzá a Pannon Egyetem, a VEDAC, a VESC, a Spirit SC és a Tapolca Vívóklub összefogásának köszönhetően. Az eseményeket beharangozó sajtótájékoztatót szerda délelőtt tartották a Pannon Köztérben. 2024. április 18. 14:40 Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC atlétika Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC Negyedik alkalommal ad otthont Szentgál és környéke vasárnap a nyílt hegyifutó félmaratoni országos bajnokságnak, amelyet a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) bonyolíthat le. 2024. április 5. 10:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.