Belekóstolhattak a „válogatottságba”

  • VESC röplabda
  • 2019.02.08
  • 13:11
Különleges lehetőséggel szolgált a szerdai edzésnap a VESC sportolói számára, ugyanis a magyar röplabda-válogatott szövetségi kapitánya, Jan de Brandt várta őket az Egyetemi Csarnokban.

Minden sportoló karrierjének mondhatni ékköve, ha magára öltheti a címeres mezt. Ha ez most nem is adatott meg, de a királynék városának másodosztályú röpisei, ha csak egy edzés erejéig is, de válogatottnak érezhették magukat. Ugyanis szerdán a magyar női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya, Jan de Brandt tartott edzést nekik a Pannon Egyetem csarnokában.

Élvezték a lányok az edzés minden pillanatát -  a képre kattintva galéria nyílik

A nyáron az MTK-tól érkező, a válogatottat, illetve az Eb-t is megjárt Kötél Zsanett máig jó viszonyt ápol akkori edzőjével, kérésére pedig szó nélkül mondott igent a jelenlegi kapitány.

A belga edző vezetésével a magyar női röplabda-válogatott 2015-ben 28 év után jutott ki az Euróba-bajnokságra, miközben ugyanebben az évben megnyerte az Európa Ligát . Két évvel később a szaktekintély ismételt, hiszen akkor is sikerült kivezényelnie lányait az Eb-re. A szövetségi kapitány hasznos szellemi és fizikai tanácsokkal látta el röplabdásainkat, bízva abban, hogy a jövőben akár a válogatottban is csillogtathatják majd tudásukat.