Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

NB I/B: Élre állt a Csoknyai-csapat

2014. január 30. 13:26 // Forrás: keziakademia.hu
Az MKB-MVM VEKA fölényes sikert aratott a tavaly még élvonalbeli Pécs ellen, s élre állt a másodosztályú kézilabda-bajnokságban.

Az akadémisták NB I/B-s csapata harmadik bajnoki mérkőzését is megnyerte. A Vecsés, a Komló után ezúttal a tavaly még élvonalban kézilabdázó pécsiek bánták a veszprémi vendégjátékot. Ezzel az újabb bravúros sikerrel a hét közepén a junior válogatott élére kinevezett Csoknyai István edző vezette VEKA listavezető a másodosztályban – számolt be a keziakademia.hu.

Férfi kézilabda NB I/B, 3. forduló:
MKB-MVM VEKA–Pécs 39-27 (13-11)
Veszprém, 50 néző. Vezette: Tomecsko, Unyatinszki.
VEKA: KISÉK M - BUJDOSÓ 7, Pásztor, GULÁS 4, Priczel 3, Ligetvári 3, ZAKICS 6. Csere: BORBÉLY (kapus), Pócz Nagy 2(1), Horváczki 2, Szeitl HORVÁTH 4, AlbertTóth 1, Kanczel 1, VIZES 6 (2), Bonyhádi. Edző: Csoknyai István.
Kiállítás: 14 illetve 22 perc.
Hétméteres: 3/3 illetve 4/3.
A pécsiek legjobb dobói: Kovács 6, Kálic 5.

Nyilatkozatok

Csoknyai István: – Csak a dicséret hangján szólhatok csapatom teljesítményéről. Az első félidőben megfogott bennünket az ellenfél kapusa, Nikolic Neboisa, aki nagyon sok ziccerünket hárította. Szerencsére fordulás után lecserélték, amit sikerült kihasználnunk. Úgy érzem, mindenre volt válaszunk az ellenfél húzásaira, s nem várt különbségű, de ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk volt élvonalbeli ellenfelünk ellen.

Bujdosó Bendegúz: – Tartottunk az összecsapástól, hiszen mégis csak egy volt NB I-es csapatot fogadtunk. Az első félidő bizonytalanságai után remek csapatjátékkal felülmúltuk a rutinosabb pécsieket. Örülök, hogy hét gólommal hozzá járulhattam ehhez a bravúros győzelemhez.

Éles József edző ifjúsági csapata óriási küzdelemben 36-35-re nyert a Pécs ellen.

vehirsport.hu
további cikkek
Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón Megosztozott a pontokon a Veszprém Handball Academy U21 és a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság pénteki találkozóján. tegnap 23:47 Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. tegnap 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). tegnap 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. 2024. április 25. 20:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.