Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Helytállt Győrben a Barabás

2014. január 30. 12:42
A címvédő Győr kilenc góllal verte a Veszprém Barabást a női kézilabda élvonal keddi meccsén.

Kiválóan kezdett az előző idényben minden trófeát begyűjtő Győr otthonában a Veszprém. A játékrész első harmadának végén 4:4 állt az eredményjelzőn, majd a hazaiak léptek meg hárommal. A folytatásban is remek játékot produkált a Barabás, amely Pelczéder és Tóth Gabriella vezetésével a 20. percben utolérte ellenfelét (9:9). Ismét a kisalföldiek léptek meg hárommal, ám a Róth-csapat szívósan tapadt ellenfelére, így Takács Bianka révén a 27. minutumban is csak egy volt közte (14:13). A pihenő előtt Löke, Bulatovic és Görbicz is pályára lépett az ETO-ban, amely megrázta magát, s négygólos forral fordulhatott.

A térfélcsere után kettőre csökkent a különbség, de a zöld-fehérek pillanatok alatt hatot tettek közé (38. perc: 22:16). A VBKC a találkozó utolsó harmadában is remekül helytállt, tízzel a lefújás előtt sem változott a különbség (28:22). Ambros Martin hölgykoszorúja csak a végjátékban tudott meglépni, de a mieink így is tíz gólon belül maradtak (34:25).

Női kézilabda NB I, 9. forduló:
Győri Audi ETO KC–Veszprém Barabás Duna Takarék KC 34:25 (17:13)
Legjobb góldobók: Löke 6, Kovacsics 5, Hornyák Á. 4, ill., Tóth G., Takács B. 5-5. Pelczéder 4.

vehirsport.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón Megosztozott a pontokon a Veszprém Handball Academy U21 és a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság pénteki találkozóján. tegnap 23:47 Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. tegnap 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). tegnap 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. 2024. április 25. 20:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.