Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Női foci: nem termett babér Pécsett

2014. május 24. 18:38
Városunk női labdarúgócsapata 1-1-es félidőt követően 5-2-re kikapott a PMFC gárdájától az NB II Nyugati csoport szombati játéknapján.

Érdekesség, hogy a VFC szerdán is egy pécsi alakulattal találkozott, akkor a sereghajtó PVSK gárdáját 11-2-re (!) sikerült kiütni.

A szombati találkozó első játékrésze is jól sikerült, hiszen a hazaiak találatára negyed óra elteltével András Anita válaszolni tudott. A második játékrészben aztán a pécsiek domináltak, akik a 63. és a 87. perc között négyszer is bevették Hadnagy hálóját. A mieink pedig csak egy gólt jegyeztek Szalai Lúcia révén.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a bakonyiak kispadján egyetlen játékos foglalt csak helyet, míg a rivális trénere háromszor is cserélhetett.

Női labdarúgó NB II Nyugati csoport, 18. forduló:
PMFC–Veszprém FC 5-2 (1-1)
Pécs, vezette: Bánfai (Nagy Zs., Egri).
Pécs: Erős – Józsa (Majoros, 46.), Kovács N., Pupos, Világos, Varga, Schmidt, Ferencz (Pataki, 70.), Karlovecz (Eigner, 46.), Erdélyi Angyal. Vezetőedző: Rack Róbert.
Veszprém: Hadnagy – Kikl, Tolner, Tömböl (Tüttő, 46.), Zsebeházi, Szalai, Faddi, Kovács-Fáber, Kéri, Piszker, András. Vezetőedző: Molnár Zoltán.
Gólszerzők: Schmidt (11., 87.), Eigner (63., 74.), Varga (77.), ill. András (16.), Szalai (78.).

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.