Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

„Mészárlás” a Wartha Vince utcában

2014. május 21. 19:50
A Veszprém FC női labdarúgócsapata 11-2-re kiütötte a sereghajtó PVSK együttesét az NB II szerdai meccsén.

Szerda délután pótolták a másodosztályú női labdarúgó-bajnokság 13. fordulójából elhalasztott Veszprém–PVSK mérkőzést. A bakonyiak ellentmondást nem tűrve kezdtek, negyed óra elteltével már 4-0 állt az eredményjelzőn. A tabella utolsó helyén szerénykedő vendég alakulat váratlanul kétszer is betalált, ám a szünetig újabb három hazai gól esett.

A második felvonásban is „macska-egér harc” zajlott a gyepen. Kovács-Fáber után Piszker is triplázott, s a csereként beállt Tömböl pedig duplázott. A 11-2-es végeredményt utóbbi állította be öt perccel a vége előtt.

Női labdarúgó NB II Nyugati csoport, 13. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Veszprém FC–Pécsi Vasutas SK 11-2 (7-2)
Egyetemi Stadion, vezette: Babos (Petróczi, Radnai).
Veszprém: Hadnagy – Kikl, Tolner, Németh, Zsebeházi, Szalai, Faddi, Kovács-Fáber (Tömböl, 53.), Kéri, Piszker, András. Vezetőedző: Molnár Zoltán.
Pécs: Vajta – Takács I, Iván, Majer, Tamás, Takács II, Szabó, Kett, Bartalovics, Kárpáti, Gelb. Vezetőedző: Csaba Ferenc.
Gólszerzők: Kovács-Fáber (5., 15., 28.), Piszker (10., 47., 68.), Tolner (13.), Németh (40.). Kéri (45.), Tömböl (78., 85.), ill. Takács II (17.), Mayer (27.).

vehirsport.hu
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 Edzők és pénzek Erről jut eszembe… Edzők és pénzek „Csak azt kérem, hogy ne alázzatok meg... Ha jönnek az eredmények, meg fogtok fizetni. Ha pedig nem, akkor úgyis kirúgtok.” 2024. április 16. 7:02 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC Practical VSC Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC A több sebből is vérző Practical VSC az utolsó percben kapott találattal 2-1-re alulmaradt a vendég Bicskei TC ellen a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. A címvédő veszprémiek hátránya immár hat pont a listavezető Tatabányával szemben. 2024. április 14. 19:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.