Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C

Rászolgáltak a bajnoki címre

2019. május 16. 15:07
Palotai Nándor vezetőedző munkásságát is dicséri, hogy a VFC USE U19-es labdarúgócsapata két fordulóval a végelszámolás előtt megnyerte a III. osztály Közép-Nyugati bajnokságát.

Immáron sokadjára vált bizonyossá, hogy a királynék városának labdarúgó utánpótlás műhelyében „minőségi alapanyagokkal” minőségi munka folyik. Ugyanis a VFC USE legidősebb utánpótlás gárdája idén úgy örvendhet bajnoki aranynak, hogy a harmadosztály Közép-Nyugati csoportjából bizony két forduló még hátra van. Fontos megemlíteni, hogy mindezt úgy tették a fiatalok, hogy a huszonkét lejátszott mérkőzésükből huszonegy alkalommal diadalt, egyetlen egy alkalommal pedig döntetlent értek el: ez idáig tehát veretlenek maradtak.

– Egyértelműen arra törekedtem, hogy kihozzam a maximumot a játékosaimból, hiszen ismerem őket, tudom, mi lakozik bennük – bizalommal reagált a vehirsport.hu megkeresésére Palotai Nándor, a VFC USE U19 vezetőedzője, aki leszögezte, hogy az eredmény nem a véletlen műve. Büszke tanítványaira az egész éves hozzáállásuk miatt, amely elengedhetetlen volt a bajnoki cím megnyeréséhez.

Bajnokcsapat! - Fotó: veszpremuse.huBajnokcsapat! - Fotó: veszpremuse.hu

– Meg kell jegyeznem, hogy a kiemelt figyelmet az U17-es együttesünk kapta, hiszen abban a korosztályban dőlt el mindkét gárda (U17, U19) feljutásának a sorsa. Nekik sajnos nem sikerült, ami nekünk igen, ezért nem kíséri osztálylépés a srácok bajnoki diadalát. Ettől függetlenül nem panaszkodhatok, hiszen jövőre is a harmadosztályban fogunk szerepelni, a lehetőség adott lesz egy újabb szép szerepléshez – szögezte le, majd búcsúzásképp hozzáfűzte, hogy titkon már az idény kezdete előtt ezt tűzte ki magában végcélként, amely így már nem csak álom, hanem valóság.

Mint említettük is, a III. osztály Közép-Nyugati bajnokságából két forduló még hátra van, a VFC USE pedig ma (csütörtök) este 19.00 órakor lép utoljára hazai műfűre a Gárdony VSC alakulata ellen.

Simon Dani
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.