Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

Floorball: ezüstérmes az U14-es csapat

2014. május 13. 22:00
A magyar bajnokság második helyén zárt a Lizards FT U14-es floorball-együttese, miután az utolsó fordulóban kikapott az Ares gárdájától.

A veszprémiek szombaton simán verték a budapesti Cartoon Heroes együttesét. Vasárnap azonban hatalmas csatában kikaptak az érdi Ares vendéglátójaként, így másodikként zárták a pontvadászatot. Az U16-osok kiütéses vereséget szenvedtek a "mesehősöktől".

– Ezzel a fiatal gárdával – ahol három lány is meghatározó szerepet tölt be egy fiú bajnokságban – nagyon szép teljesítmény a második hely. Természetesen alakulhatott volna ez másként is. Egy hajszálon múlt a bajnoki cím, amit nagyon sajnálunk. Ha majd jövőre visszatekintünk, remélem, már csak azt fogjuk látni, hogy mit tanultunk ebből és milyen szép pillanatokat éltünk át – értékelt Orosz Tamás csapatvezető.


U14-es floorball-bajnokság
Szombat (Budapest)
Cartoon Heroes–Lizards FT 3-8 (1-3, 1-2, 1-3)
Vasárnap (Veszprém)
Lizards FT–Ares HC 3-4 (1-1, 2-0, 0-3)

U16-os floorball-bajnokság:
Cartoon Heroes – Lizards FT 14-5 (3-1, 6-2, 5-2)

Az U14-es csapat tagjai
Mezőnyjátékosok
: Tóth Imre, Orosz Luca, Bódis Máté, Balázs Levente, Réti Péter, Fertig Dávid, Trombitás Anna, Bögi Levente, Pintér Márton, Tótik Loretta, Trombitás Balázs, Hajas Emma, Réti Anna, Kiss Máté, Praznovszky Pál, Kiss Csongor, Kiss Csenge, Tóth Péter, Tótik Loretta, Kiss Virág, Hajas Emma, Kapusok: Tótik Simon, Maier Péter. Edzők: Kiss Zoltán, Kovács Tamás.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.