Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

Tízezer métert a bronzmedálért

2019. május 1. 16:30 // Forrás: SVSE
Magyar Veronika harmadik helyezésének köszönhetően múlt vasárnap éremmel térhetett haza az SVSE a budapesti rendezésű tízezer méteres országos bajnokságról.

A főváros szívében volt jelenése a mögöttünk álló hétvégén a veszprémi Sportolj Velünk Sport Egyesület (SVSE) feltörekvő atlétáinak: vasárnap ugyanis Budapesten rendezték a tízezer méteres országos futóbajnokságot.

Magyar Veronika a dobogó harmadik fokára léphetett fel (Fotók: atletika.hu)Magyar Veronika a dobogó harmadik fokára léphetett fel (Fotók: atletika.hu)

A junior korcsoportú hölgyek mezőnyében az SVSE Magyar Veronikára számíthatott, aki kimagasló küzdőszellemének hála 38:20,90-es időeredménnyel az előkelő harmadik helyen suhant át a célvonalon, az összesített versenyben pedig a nyolcadik pozíciót érte el. A férfiak utánpótlás korosztályában Nick Márton képviselte a királynék városának egyesületét, aki 33.08,50-es eredményével mezőnyében negyedik, míg összesítve tizennegyedik lett.

Varga diadalt aratottVarga diadalt aratott

Megemlítendő még, hogy a fiatalabb korosztály is aznap kezdett bele a szabadtéri (pálya liga) versenyekbe: Varga Gréta az ifjúsági lányok mezőnyében 1500 m-en első (4:44,81), míg az azonos korú Zsetnyai Ákos a fiúk közt a második helyet szerezte meg (4:05,08).

Zsetnyai nyakában az ezüst is szépen csillogottZsetnyai nyakában az ezüst is szépen csillogott

A meghívásos női 800 m-en Bányai Petra másodikként (2:18,10), Göncz Anna pedig negyedikként zárta a versenyt (2:22,70).

Bányai Petra nem volt csalódottBányai Petra nem volt csalódott

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.