Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rasovszky már két éremnél jár

2019. március 29. 10:46
Csütörtökön már a második bronzérmét zsebelte be Szokolai László tanítványa, a Balatoni Úszó Klub nagy reménysége Rasovszky Kristóf az úszók 121. országos bajnokságán Debrecenben.

Szerdától szombatig zajlik Debrecenben a Széchy Tamás emlékére rendezett 121. országos úszóbajnokság, amelyen megyénk, illetve a Balatoni Úszó Klub nagy reménysége, Rasovszky Kristóf több számban is rajtkőre áll.

Rasovszky már kétszer is dobogóra állhatott (archív fotó)Rasovszky már kétszer is dobogóra állhatott (archív fotó)

Szokolai László ifjú tehetsége már a nyitónapon sem maradt tétlen, amikor is 1500 méteres gyorsúszásban mérette meg magát, melyben 15:08.86-os idővel az előkelő harmadik helyen ért célba. Előtte pedig Gyurta Gergely (UTE) és Kalmár Ákos (Spartacus) végzett, előbbi 15:04,76-os eredménnyel az ezüstnek, utóbbi pedig 15:03.08-al a bajnoki címnek örülhetett.

A királynék városának képviselője a csütörtöki versenynapon is szépet alkotott, hiszen ekkor 400 méteres gyorsúszásban 3:51.38 perces idővel érdemelte ki a bronzot. Ezt a számot a tehetség Milák Kristóf (Honvéd) 3:50.56-al nyerte, második helyen pedig Holló Balázs (Eger) végzett 3:51.03-mas időeredménnyel.

Simon Dani
Tál Dominik
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.