Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Három veszprémi birkózó az ob-döntőben

2019. február 25. 17:54
Még az influenza sem tudta legyőzni a Centrum SE erős legényeit – az egyesület mindhárom tehetsége érmet nyert a Tokodon rendezett területi bajnokságon.

A közelmúltban Tokod adott otthont a diák korosztályok kötöttfogású területi bajnokságának, amelyen tizenhárom szakosztály közel száz versenyzője indult. A mezőnyben természetesen ott voltak a veszprémi Centrum SE növendékei is. S bár az influenza megtizedelte a bakonyiakat, az alakulat így is kitett magáért.

– A remek körülmények között megrendezett viadalra egy kisbusznyi birkózóval terveztük az indulást. Reggelre azonban csak három egészséges versenyzőnk maradt. A mérlegelés tökéletesen sikerült, mindenki hozta a súlyát, így nyugodtan várhattuk a kezdést – mondta el Janku Ferenc, a csapat edzője.

Jámbor Kristóf a dobogó tetején - Fotó: Centrum SEJámbor Kristóf a dobogó tetején - Fotó: Centrum SE

– Összességében nagyon szép küzdelmeket hozott ez a nap és a végelszámolással is elégedettek lehettünk, hiszen mindhárom versenyzőnk dobogón végzett – tette hozzá a szakember.

Jámbor Kristóf (54 kg) és Szecsődi Máté (69 kg) aranyérmes lett, Kék Milán (50 kg) nyakába pedig bronzérmet szerzett. Ezzel az eredménnyel mindhárman bejutottak a kötöttfogású országos bajnokság márciusi döntőjébe.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.