Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kiss Éva szerződést hosszabbított a Győrrel

2019. január 15. 11:34 // Forrás: MTI
Szerződést hosszabbított a Győri Audi ETO KC-vel Kiss Éva válogatott kézilabdázó.

A Bajnokok Ligája-címvédő győri klub kedden jelentette be, hogy a 31 éves kapus a 2019/20-as idényben is az együttest erősíti majd.

Bartha Csaba klubelnök kiemelte, nem volt kérdés, hogy újabb szerződést kínáljanak a játékosnak, akivel hamar meg is egyeztek.

"Örülök, hogy elfogadta ajánlatunkat és újabb egy évig a győri színekben versenyez majd. A csapatnak szüksége van egy ilyen rutinos hálóőrre" - idézte a közlemény az elnököt.

"Jól érzem magam Győrben, és valóban jól sikerült a tavalyi évem a csapattal és a válogatottal is" - hangsúlyozta Kiss. Hozzátette: minden adott a sikerhez, így a játékosoknak már "csak" a kézilabdára kell koncentrálniuk.

Kiss 2015 nyarán szerződött Győrbe, azóta két alkalommal emelhette magasba a Bajnokok Ligája trófeáját, egy alkalommal ezüstérmet szerzett a sorozatban. A közlemény emlékeztet: a májusi BL-fináléban az utolsó másodpercekben bemutatott bravúrral nagy részt vállalt a Vardar Szkopje 27-26-os legyőzéséből. Emellett háromszoros magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa győztes zöld-fehér mezben.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.