Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Világkupán járt a KID Rock and Roll SE

2018. november 25. 20:04
A KID Rock and Roll SE felnőtt nemzetközi nagyformációja, a Baby Dolls kiegyensúlyozott, szép tánccal a 8. helyen végzett a belgiumi Diepenbeek városában rendezett világkupán.

A KID Rock and Roll SE felnőtt nemzetközi nagyformációja, a Baby Dolls, valamint felnőtt „B” párosa, Sevinger Dávid és Gönczöl Regina november 10-én a belgiumi Diepenbeek városában szerepelt világkupán. A formáció egyenes ágon 4. helyen jutott a középdöntőbe, ahol kiegyensúlyozott, szép tánccal a 8. helyen végzett. A „B” páros a nagyon erős és népes mezőnyben a 25. helyen végzett.

November 17-én Balatonfüreden rendezték meg az év utolsó, s egyben legrangosabb versenyét, a magyar bajnokságot, amelyre a KID Rock and Roll SE öt formációja és két párosa kvalifikálta magát.

Fotó: KID Rock and Roll SEFotó: KID Rock and Roll SE

Felnőtt kisformációs kategóriában a Csinizsaruk egyenes ágon jutott a döntőbe, és ott éppen lecsúszva a dobogóról az értékes pontszerző 4. helyen végzett. Ezzel az országos ranglista 4. helyén áll, és legjobb nyugat-magyarországi formációként zárta az évet. Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában a Prodigy Project kisformáció a pontszerző 5. helyezést érte el, és az országos ranglista 6. helyén áll. A Baby Dolls felnőtt nemzetközi nagyformáció is a döntőbe táncolta magát, ahol a 7. helyen végzett. A junior nagyformációk versenyében a Rocker Ladies junior kisformációk között a Ghostbusters a 10. helyen zárt. A Radnai Kristóf–Nagy Noémi children páros is nagyon szépen helyt állt, s a 12. helyen fejezte be a bajnokságot. A legnépesebb, rekordszámú indulót felvonultató serdülő páros mezőnyben Schaffer Márk és Balogh Réka összesítésben a 24. helyen zárt.

A táncosokat Horváth Zsófia Ibolya, Putics-Bondor Virág és Bánhidi Dániel készítette fel.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.