Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Ismét fut a város

2014. április 21. 13:21
Április 27-én (vasárnap) ismét megrendezik a hagyományos Stop.Shop-Intersport Futónapot, melyre két távon – három és hat kilométeren – várják a mozogni vágyókat.

Az Intersport és Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) által szervezett vasárnap délelőtti program a regisztrációval kezdődik, amelyet 8:30-tól 09:15-ig lehet megtenni a Stop Shop bevásárló parkban (Veszprém, Dornyai Béla u. 4.).

Fotók a tavalyi eseményről: Cseh Zoltán - vehir.huFotók a tavalyi eseményről: Cseh Zoltán - vehir.hu

A közös bemelegítés után az ún. mini táv mezőnye 9:30-kor indul útnak a Stop.Shop Bevásárló Park – Lóczy Lajos u. – Vilonyai u. – Cholnoky Jenő u. – Lóczy Lajos u. – Stop. Shop Bevásárló Park útvonalon. A 10 órakor rajtolók pedig három kört teljesítenek a Stop.Shop Bevásárló Park – Lóczy Lajos u. – Ady Endre u. – Cholnoky Jenő u. – Lóczy Lajos u. – Stop. Shop Bevásárló Park érintésével.

A jelentkezésnél minden induló ingyenesen megkapja a rendezvény pólóját. A beérkezésnél pedig a befutócsomaggal együtt egy tombolaszelvényt is átvehetnek, melyet az iskolája nevével ellátott gyűjtőládába kell bedobni, így vesznek részt az iskolák közötti versenyben és a tombolasorsoláson egyaránt. Azonban nem csak diákok, tanárok, hanem szülők, barátok, pártoló tagok is gyarapíthatják az iskola szelvényeinek számát. Díjazásban részesül ugyanis a legtöbb taggal résztvevő első három iskola.

A hosszabb táv dobogósait három kategóriában – abszolút, húsz éven aluliak, valamint az 1979-ban és előbb születettek – szintén díjazzák.

A három kilométeres körre ingyenes a nevezés, a hosszabb távon 1.000 Ft/fő, azonban ha egy családban több fő vesz részt, a további nevezés 500 Ft/fő.

Az elmúlt években rendre több ezer embert mozgatott meg a rendezvény. A futamok ideje alatt részletes lezárások számíthatnak az arra járók, a szervezők emiatt kérik a lakosság türelmét.

Az esemény fővédnökei: Porga Gyula, Veszprém polgármestere és dr. Mihalovics Péter önkormányzati képviselő, új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos.


A program

  • 8.30-9.15. Regisztráció
  • 9 .20. Közös bemelegítés
  • 9.40. Mini táv rajt (3 km)
  • 10.20. Futóverseny (6 km)
  • 11.00. Tombola 1. rész
  • 11.15. Eredményhirdetés, díjátadás
  • 11.30. Tombola 2. rész
  • 11.45. Programzárás
vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.