Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Dobópápára emlékeztek

2018. szeptember 22. 13:10 // Forrás: VEDAC
Németh Pál mesteredzőre emlékeztek tanítványai, tisztelői, s ebből az alkalomból rendezték meg a Németh Pál kalapácsvető emléknapot Szombathelyen.

A szeptember 13-án, tizedik alkalommal megrendezett kalapácsvető viadal páros gálaversennyel vette kezdetét, ahonnan nem hiányozhatott a berlini atlétikai Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett Halász Bence sem. Ezen a napon az övé volt a legjobb eredmény, 76,76 méteres eredménnyel nyerte meg a férfiak erőpróbáját.

A meghívásos versenyen a különböző korosztályok tehetséges dobói is megmutathatták felkészültségüket. A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) dobóatlétái is részt vettek az eseményen, többen jól teljesítettek, dobogóra is állhattak.

Fotó: VEDACFotó: VEDAC

A felnőttek mezőnyében Stadtschmitzer Miklós nyolcadikként zárt. A nőknél Orbán Éva negyedik lett.

A junior mezőnyben Czeller Gábor 66,20 méterrel bronzérmet érdemelt ki. Ugyancsak harmadik lett Gombás Petra is a női ifjúsági korosztályban.

A leány gyermek kategóriában kettős VEDAC siker született: Gáspár Szilvia nagy versenyben nyert klubtársa Fertig Fanni előtt.

Eredmények - kalapácsvetés. Férfi. Felnőtt: 8. Stadtschmitzer Miklós 52,87. Junior: 3. Czeller Gábor 66,20, 4. Cserháti Simon 60,11. Serdülő: 6. Görföl Benedek 51,26, 7. Csekő Miklós 50,26. Női. Felnőtt: 4. Orbán Éva 60,61. Ifjúsági: 3. Gombás Petra 56,03, 5. Pacher Alexandra 54,77, 6. Csatári Jázmin 54,01. Gyermek: 1. Gáspár Szilvia 50,46, 2. Fertig Fanni 50,12.

vehirsport.hu
további cikkek
Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Veszprém vármegyében rendezik a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság három sportágának versenyét, így a vívásét, az atlétikáét, valamint a triatlonét, méghozzá a Pannon Egyetem, a VEDAC, a VESC, a Spirit SC és a Tapolca Vívóklub összefogásának köszönhetően. Az eseményeket beharangozó sajtótájékoztatót szerda délelőtt tartották a Pannon Köztérben. tegnap 14:40 Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC atlétika Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC Negyedik alkalommal ad otthont Szentgál és környéke vasárnap a nyílt hegyifutó félmaratoni országos bajnokságnak, amelyet a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) bonyolíthat le. 2024. április 5. 10:33 Ezüstérmet szerzett Budapesten a VEDAC futója VEDAC Ezüstérmet szerzett Budapesten a VEDAC futója Második helyezést szerzett Honti Marcell, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) futója, Budapesten az NN City Run Fuss Budapest! elnevezésű, 11.5 kilométeres országúti futóversenyen. 2024. április 4. 15:15 Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.