Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nyolcszázan látogattak ki a sportágválasztóra

2018. szeptember 1. 17:10
Jó időben és kiváló hangulatban zajlott szombaton a veszprémi sportágválasztó, ahol húsz sportágat próbálhatott ki a csaknem nyolcszáz érdeklődő.

Szombaton immár második alkalommal tartotta meg sportágválasztó rendezvényét a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete (VMTTE) az Erdész utcai sportközpontban, ahova idén csaknem nyolcszáz látogató érkezett.

Az eseményt Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője nyitotta meg délelőtt, majd egymást követték a különböző színvonalas sport- és táncbemutatók.

Eközben húsz egyesület standja várta az érdeklődőket, akik éltek is a lehetőséggel, s sorra próbálták ki a különböző mozgásformákat. Így a barantát, tékvandót, akrobatikus rock and rollt, tollaslabdát, atlétikát, futsalt, labdarúgást, kézilabdát, tornát, birkózást, zumbát, kosárlabdát, tájfutást, íjászatot, modellezést, röplabdát, jégkorongot, kerékpárt, triatlont, funkcionális tréninget, kettlebellt és a sportlövészetet.

– Minden szempontból sikeres rendezvényt zártunk, amelyen mindkét fél elérte a célját. Az egyesületek ugyanis bemutatkozhattak, a résztvevők pedig sportoláshoz ideális időben húsz sportág közül választhattak. Sokan segítettek véradással, s az egészségpontot is szép számban meglátogatták. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Bízunk benne, hogy jövőre következhet a folytatás – fogalmazott Rajki Tamás szervező.

A nap végén összesen harmincöt nyeremény talált gazdára, köztük a fődíj, egy kerékpár is.

Fotó: VMTTEFotó: VMTTE

Galéria
Sportágválasztó Veszprémben 2018
Zatkalik Dávid
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.