Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Három ezüstérem jutott a Veszprémi Honvédnak

2014. április 15. 17:23 // Forrás: Mérő Edit
A Veszprémi Honvéd Sportegyesület ifjú tájfutói kiválóan szerepeltek a pilisben rendezett nemzetközi versenyen.

A hétvégén a Pilisben rendezték meg a 36. nemzetközi Postás Kupa tájfutó versenyt. A kétnapos megmérettetésen nyolc ország versenyzői vettek részt, akik negyvenhat különböző kategóriában mérhették össze felkészültségüket a technikailag és fizikailag egyaránt komoly kihívást jelentő terepen.

A versenyen a Veszprémi Honvéd Sportegyesület versenyzői közül ezúttal a legfiatalabbak bizonyultak a legeredményesebbnek: egyéniben remek versenyzéssel Lantai Lili a 10 éves lányok, Bálint Ádám a 10 éves fiúk, Bálint Benedek pedig a 12 éves fiúk között szerzett ezüstérmet.

Bálint Ádám és Lantai Lili (Fotó: Bálint Bence)Bálint Ádám és Lantai Lili (Fotó: Bálint Bence)

Szombat délután a váltóverseny MixS kategóriájában a Bálint Benedek - Bálint Bence - Eszlári Dávid felállású csapat a 6. helyen végzett.

A sportág magyarországi történetében érdekességként, kísérleti jelleggel most először élő webkamerás közvetítés segítségével bárki bekapcsolódhatott az amúgy nézők által kevésbé nyomon követhető verseny izgalmaiba. A terep több pontján elhelyezett kamerák által közvetített élőképeket a célban elhelyezett monitoron, de az interneten keresztül otthonról is bárki figyelemmel kísérhette.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.