Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Herczigék nyertek, majd kizáratták magukat

2018. július 8. 18:37 // Forrás: MTI
A Herczig Norbert, Ferencz Ramón (MOL Racing Team) kettős vasárnap megnyerte ugyan a Veszprém-ralit, ám mivel az Európa-bajnokságon indulnak, ezért hivatalosan kérték: eredményük ne számítson bele a magyar bajnokságba. Így a Kazár Miklós, Tóth Zsolt duó győzött.

Herczigék a nyolcfutamos ob-n kizárólag most álltak rajhoz, és a viadal után a menetlevelüket leadva sportszerűen kérték, hogy a győzelmük ne számítson bele az összetettbe.

Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Kazárék mögött az összetettben élen álló Turán Frigyes, Bagaméri László lett a második, míg Balogh János, Szőke Tamás kettőse a harmadik.

Eredmények, Veszprém-rali:
(versenyen kívül): Herczig Norbert, Ferencz Ramón (Skoda Fabia R5) 1:12:25.1 óra
1. Kazár Miklós, Tóth Zsolt (Skoda Fabia R5) 1:12:38.7
2. Turán Frigyes, Bagaméri László (Ford Fiesta R5) 1:12:48.3
3. Balogh János, Szőke Tamás (Skoda Fabia R5) 1:12:56.1

Ez volt az ob ötödik futama, és még három versenyt rendeznek.

Galéria
Veszprém-rali – vasárnap
vehirsport.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Rali Eb: Csomós Miklósék harmadikak Veszprémben, Tempestini nyerte a viadalt Rally Hungary Rali Eb: Csomós Miklósék harmadikak Veszprémben, Tempestini nyerte a viadalt A román Simone Tempestini, Sergiu Itu kettős győzelmével zárult a rali Európa-bajnokság (ERC) idei nyitófutama, a Rally Hungary Veszprémben, ahol a Csomós Miklós, Nagy Attila duó harmadikként zárt. 2024. április 14. 21:48 Rali Eb: a finn Heikkilä áll az élen Veszprémben, Csomós legjobb magyarként 6. Rally Hungary Rali Eb: a finn Heikkilä áll az élen Veszprémben, Csomós legjobb magyarként 6. A finn Mikko Heikkilä, Kristian Temonen duó áll az élen a Veszprémben és környékén zajló rali Európa-bajnoki (ERC) idénynyitó futam, a Rally Hungary második, szombati versenynapja után, legjobb magyarként pedig Csomós Miklós hatodik az összetettben. 2024. április 13. 21:55 Rali Eb: cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok Rally Hungary Rali Eb: cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok Az Erik Cais, Igor Bacigál cseh, szlovák kettős volt a leggyorsabb a rali Európa-bajnokság (ERC) nyitófutamának, a Veszprémben és környékén pénteken rajtolt Rally Hungary-nek a Királyszentistvánban rendezett prológján, melyen a László Martin, Bán Viktor páros csak egy tizedmásodperccel maradt el az éllovastól. 2024. április 12. 21:50 Európa és Magyarország élmenői a hétvégi Rally Hungary-n Veszprémben Rally Hungary Európa és Magyarország élmenői a hétvégi Rally Hungary-n Veszprémben Huszonnégy ország versenyzőpárosai, az Európa-bajnokság és a magyar mezőny élmenői, valamint különböző szórakoztató kísérőprogramok várják a látogatókat a rali Eb (ERC) idei szezonjának nyitófutamán, a V-Híd Rally Hungary-n, amelyet péntektől vasárnapig a HUMDA országos ralibajnokság idénykezdő viadalával együtt rendeznek meg Veszprémben és környékén. 2024. április 11. 11:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.