Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Kitettek magukért a legkisebb tornászok

2018. május 15. 18:41
Nagyszerűen szerepeltek a Veszprémi Torna Club (VTC) legifjabb versenyzői a fővárosban rendezett országos seregszemlén.

Május 12-én a fővárosi Központi Tornacsarnokban rendezték a tornaszövetség zsebibaba bajnokságának első fordulóját, a Budapest-Vidék Bajnokságot.

A legkisebbek versenyén a Veszprémi Torna Club – Árkovits Krisztina, Balai Zsanett, Németh Helga és Puskás Csabáné edzők felkészítésével – három korcsoportban indult csapattal.

A Veszprémi TC I-II. korcsoportos csapata - Fotók: VTCA Veszprémi TC I-II. korcsoportos csapata - Fotók: VTC

Az I. korcsoportban (2012-ben és azóta születettek) a vidéki egyesületek közül heten álltak ki csapattal. A VTC gárdája 25,5 ponttal – mindössze 0,25 ponttal lemaradva az aranyéremről – a második helyen végzett. Az együttes tagjai: Molnár Viktória, Angyal Maja, Misurda Anna, Molnár Anna, Dobosi Lili, Érsek Aisa és Vészi Lara.

A II. korcsoportban (2010-2011-es születésű gyerekek) tizenöt csapat indult a vidék kategóriában, amelynek győztese a veszprémi alakulat lett. Ugráson és gerendán az abszolút győzelmet is megszerezték. Csapattagok: Kovács Luca, Perl Dalma, Horváth Lora, Simon Leila, Kálmán Luca, Pálfi Leila és Kovács Zoé.

Ezüstérmet akasztottak a II. korcsoportos veszprémi lányok nyakábaEzüstérmet akasztottak a II. korcsoportos veszprémi lányok nyakába

A III. korcsoport (2008-2009-es születésű gyerekek) mezőnyében a vidék bajnokságban hét csapat indult. A VTC-s lányok a dobogó második fokán végeztek. Csapattagok: Molnár Dorka Sára, Garai Zara Zoé, Kutasi Hanna Léna, Tamás Liza, Kugler Hanna, Vizeli Melinda Leila, Sigmond Anna Szófia és Szűcs Dorottya.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.