Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Dzsúdósok csúcstalálkozója a Veszprém Arénában

2018. március 19. 18:03
Hetvenhét egyesület 316 dzsúdósa lépett tatamira szombaton az idei ifjúsági országos bajnokságon a Veszprém Arénában, ahol másnap regionális rangsorversenyt rendezett a Veszprém Judo SE.

Március 17-én hetvenhét klub 316 versenyzője küzdött az ifjúsági magyar bajnoki címért a Veszprém Arénában. A viadalon 205 fiú és 111 lány mérlegelt, a küzdelmek végén tizennyolc súlycsoportban hirdettek magyar bajnokot. Az ob-n tizenkét egyesület tudott aranyérmet szerezni, harmincegy klub került fel az éremtáblázatra, amelynek élén nagy fölénnyel a Ceglédi VSE végzett, versenyzői négy arany-, három ezüst- és négy bronzérmet gyűjtöttek össze. Második lett a Miskolci VSC-MVSI, harmadik a Győri AC – számolt be a judoinfo.hu.

Fotó: Baumann BélaFotó: Baumann Béla

A Veszprém Judo SE négy dzsudokája száll harcba, de sajnos ezúttal a bravúr pontszerzések elmaradtak, így Lukacsics Viktória, Takács Boglárka, Takács Regő és Kondics Márton is helyezetlenül zárt.

A klub másnap változatlan helyszínnel regionális rangsorversenyt rendezett. A zord idő ellenére a tíz év alattiak játékos vetélkedőjére hatvanheten neveztek, a rangsorversenyre pedig huszonnégy klub százhetvenhárom versenyzője.

Ez a nap már jól sikerült a szervezők csapatának, mind a huszonnégy indulójuk pontszerző helyen végzett. Búzás Csongor, Mireider Félix, Böröcz-Bacher Csenge, Szabó Tamás, Kuglits Márk és Patkó Botond egyaránt aranyérmet szerzett. Búzás Csanád, Dienes Károly, Lengyel Mátyás, Horváth Eszter, Kovács Tamás, Vári András, Windischmann Botond, Kiss Benett Benjamin, Takács Emese, Pfenning Luca és Bódi Eszter második lett. Balázsi Bence, Balázsi Botond és Fungli Márton a dobogó harmadik fokára állhatott. Kocsis Andor Dominik és Pfenning Hanna negyedik, Szabó Dávid és Vojnity Márton pedig hetedik lett.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.