Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Öt veszprémi birkózó az ob-döntőben!

2018. február 7. 17:57
Vasárnap területi kötöttfogású birkózó versenyen vettek részt a Centrum SE birkózói. Az új versenyrendszer alapján a területi döntőkből lehet feljutni az országos bajnokság döntőjébe, ahol már csak a legjobbak versenyezhetnek a magyar bajnoki címért.

A szezon első viadalára tíz csapat több mint száz versenyzője nevezett. Városunk birkózói tíz fővel érkeztek a megmérettetésre, ahol a hazai mezőny élcsapataival – Dorog, Honvéd, Tatabánya – kellett megküzdeniük.

Az izgalmakban bővelkedő küzdelmekben a Centrum SE fiataljai remekül helyt álltak. Böröndi Botond, Nagy Gábor és Molnár Martin pontszerzőként az ötödik helyen végzett. Kiss Zétény, Nagy Patrik és Jámbor Kristóf harmadik helyezett lett, Kék Milán és Jámbor Levente ezüstérmet szerzett, míg Bognár Zsolt és Szecsődi Máté lehengerlő birkózással a dobogó legfelső fokára léphetett.

Fotó: Centrum SE

A hazai szövetség pontszámítása alapján Bognár Zsolt, Szecsődi Máté, Kék Milán, Jámbor Levente és Jámbor Kristóf az ob döntőjében képviselheti Veszprémet.

Külön örömet jelent a szakvezetésnek, hogy a Centrum SE az erős mezőnyben – többek között a Honvéd csapatát is megelőzve – csapatban a harmadik helyen végzett – mondta el Janku Ferenc edző.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.