Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Négy érmet hoztak a dózsások

2017. augusztus 29. 7:30 // Forrás: Veszprémi Dózsa
Az előzetes várakozásokat felülmúlva teljesítettek a Veszprémi Dózsa Sportkör birkózói a Tatabányán rendezett régiós centrum versenyen.

A Tatabányai Sport Club Birkózó Szakosztálya által rendezett birkózóversenyen a régió 2004-2010 között született birkózói – fiúk és lányok egyaránt – vehettek részt. A Veszprémi Dózsát öt ifjú birkózó képviselte, Faragó Zsolt és Izsák Károly tanítványai két arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek, az előzetesen vártnál erősebb és népesebb mezőnyben.

Kiválóan szerepelt a Veszprémi Dózsa TatabányánKiválóan szerepelt a Veszprémi Dózsa Tatabányán

A legmagabiztosabban az idei diákolimpia bronzérmese, Szabó Tamara birkózott, mind a négy mérkőzésén tussal győzött diák I. 46 kg-ban, ezzel megnyerte a viadalt. A Veszprémi Dózsa másik aranyérmét Novák Csongor nyerte, aki a gyermek korcsoport 23 kg-os súlycsoportjában bizonyult a legjobbnak.

Novák Attila szépen menetelt a diák II. korcsoport 32 kg-os mezőnyében, három győzelmet követően csupán a döntőben kapott ki, és végül ezüstérmet szerzett. Nagy meglepetésre, diák II. 50 kg-ban Szabó Botond is odaért a dobogóra, az elődöntőt ugyan elveszítette, a bronzmérkőzést viszont megnyerte, s harmadikként zárt. Testvére, Szabó Bendegúz ugyanebben a súlycsoportban a negyedik helyet szerezte meg.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.