Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Remekelt az U14-es floorball együttes

2014. február 11. 18:25
A hétvégén Érden szerepelt a Lizards FT U14-es csapata, amely az idény legjobb játékával ütötte ki ellenfelét.

Az első harmadban az első sor vitte a hátán a csapatot. Egymás után alakították ki a helyzeteket, melyek közül négyet sikerült is gólra váltani. A második játékrészben aztán a fiatalabbakkal kiegészített sor vette át a pontgyártást, akik összesen ötször találtak be.  Az utolsó harmadra kicsit túlságosan is megnyugodott a veszprémi csapat. Két középen elvesztett labdából három perc alatt kaptak két gólt, igaz, később kettőt lőttek is, így magabiztos győzelemmel vonulhattak az öltözőbe a „gyíkok”.

A veszprémi együttes kiütötte az érdieketA veszprémi együttes kiütötte az érdieket

– A mérkőzés előtt az volt a cél, hogy megmutassa a csapat, mire képes, s mit tanult az elmúlt időszakban. Ezt az elvárást maximálisan sikerült teljesíteni. A mostani szezonban ezen a meccsen mutatta a legszebb játékát mindenki, igazi csapatként mozogtak a gyerekek a pályán. Jó volt látni, hogy a begyakorolt mozgásokat milyen ügyesen alkalmazzák a mérkőzés szituációiban. Remélem, meg tudja őrizni ezt a formáját a csapat a szezon hátralevő részére, mert akkor még sok örömet fognak szerezni szurkolóiknak és edzőiknek – értékelt Orosz Tamás csapatvezető.

U14-es floorball bajnokság:
Ares HC–Lizards FT 3-11 (1-4, 0-5, 2-2)
Réti Anna, Orosz Luca (3+0), Kiss Máté (2+3), Praznovszky Pál, Bódis Máté (0+2), Kiss Csenge, Balázs Levente (1+3), Réti Péter 1+0), Fertig Dávid (1+0), Trombitás Anna, Bögi Levente (1+0), Trombitás Balázs, Pintér Márton (1+1).
Kapus: Kiss Csongor. Edzők: Kovács Tamás, Kiss Zoltán.

Február 2-án Veszprémben, a Stadion munkacsarnokában pályára lép a klub U13-as és U16-os alakulata is. 

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.