Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dübörgő lóerők és új autók

2014. január 30. 13:45
A Veszprém Szlalom idei harmadik fordulóját szeptember 15-én rendezik az aréna parkolójában.

Az ingyenesen látogatható rendezvényt ezúttal is az SR Sport Egyesület és az SZ&T-T Rally Team vezényli a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságával és a Veszprémi Autós Motoros Iskola Kft. segítségével karöltve. A baleset megelőzési programokhoz csatlakoztak a MARSO Angyalok is, akiknek szlogenjük a „Közlekedj Te is Angyalian!”

A már megszokott módon ismét a baleset-megelőzés jegyében fognak zajlani az események, így az ügyességi autóverseny mellett kerékpáros pálya, részegszemüveg, biztonsági öv szimulátor és az oly népszerű motoros szimulátor is megtalálhatóak lesznek. Mivel nagy érdeklődés volt az előző gyermeknapi eseményen a gyermekprogramok iránt, a kerékpáros pálya mellett most is lesz ugrálóvár.

A Veszprém Aréna parkolója autó- és motorkiállításnak is helyszínt ad: öt autószalon kilenc márkával, két motorkereskedés és egy elektromos kerékpárbolt fogadta el a szervezők meghívását.

A rendezvény segítséget nyújt a közúton való szabályok, a rutin és a biztonságos járműkezelés elsajátításához, de emellett kiélhetik magukat a száguldozni vágyó adrenalin függők is. A látványos autózások és az időre kemény harcokat vívó pilóták, most is szép számmal képviseltetik majd magukat, hogy elragadják a szurkolók figyelmét.

A rendezők mindig új és újabb pályakialakítással rukkoltak elő és ez most sem lesz másképp. Az új nyomvonalban megtalálhatóak lesznek a szokásos pálya elemek, mint a bójalassítók, az eltolt bójakapuk, és a nyolcas, valamint a közönség és a driftesek egyik kedvence, a körforgalom is.


Veszprém Szlalom ügyességi autóverseny – programok:
(Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) regisztrált verseny)

Nevezés-gépátvétel 7:00-8:30-ig, nevezői eligazítás 9:00-kor majd rajt.
A verseny az alábbi kategóriákban zajlik majd:
R1.: 0-1100ccm-ig, első és 4x4 kerék meghajtású gk,
R2.: 1101-1500ccm-ig, első és 4x4 kerék meghajtású gk,
R3.: 1501-ccm felett, első és 4x4 kerék meghajtású gk,
T1.: 0-1100ccm-ig, első és 4x4 kerék meghajtású gk,
T2.: 1101-1500ccm-ig, első és 4x4 kerék meghajtású gk,
T3.: 1501-ccm felett,  első és 4x4 kerék meghajtású gk,
H1.: 0-1600ccm-ig hátsókerék meghajtású gk,
H2.:1601-ccm felett, hátsókerék meghajtású gk,
J.: juniorok (ccm-től független 17 éven aluliak),
N.: Nők (típus és ccm-től független)
P.: Proto (típus és ccm-től független)  
Abszolút.(Az abszolút kategória első három helyezettje kerül értékelésre.)

Autó és motor kiállítás, kerékpáros ügyességi pálya gyerekeknek, motoros szimulátor kicsiknek és nagyoknak, biztonsági öv szimulátor és részegszemüveg teszt,KRESZ tesztek.

A rendezvény hivatalos oldalán megtalálhatóak az előző eseménykeről készült fotók, videók és eredmények. 

vehirsport.hu
további cikkek
Rali Eb: Csomós Miklósék harmadikak Veszprémben, Tempestini nyerte a viadalt Rally Hungary Rali Eb: Csomós Miklósék harmadikak Veszprémben, Tempestini nyerte a viadalt A román Simone Tempestini, Sergiu Itu kettős győzelmével zárult a rali Európa-bajnokság (ERC) idei nyitófutama, a Rally Hungary Veszprémben, ahol a Csomós Miklós, Nagy Attila duó harmadikként zárt. 2024. április 14. 21:48 Rali Eb: a finn Heikkilä áll az élen Veszprémben, Csomós legjobb magyarként 6. Rally Hungary Rali Eb: a finn Heikkilä áll az élen Veszprémben, Csomós legjobb magyarként 6. A finn Mikko Heikkilä, Kristian Temonen duó áll az élen a Veszprémben és környékén zajló rali Európa-bajnoki (ERC) idénynyitó futam, a Rally Hungary második, szombati versenynapja után, legjobb magyarként pedig Csomós Miklós hatodik az összetettben. 2024. április 13. 21:55 Rali Eb: cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok Rally Hungary Rali Eb: cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok Az Erik Cais, Igor Bacigál cseh, szlovák kettős volt a leggyorsabb a rali Európa-bajnokság (ERC) nyitófutamának, a Veszprémben és környékén pénteken rajtolt Rally Hungary-nek a Királyszentistvánban rendezett prológján, melyen a László Martin, Bán Viktor páros csak egy tizedmásodperccel maradt el az éllovastól. 2024. április 12. 21:50 Európa és Magyarország élmenői a hétvégi Rally Hungary-n Veszprémben Rally Hungary Európa és Magyarország élmenői a hétvégi Rally Hungary-n Veszprémben Huszonnégy ország versenyzőpárosai, az Európa-bajnokság és a magyar mezőny élmenői, valamint különböző szórakoztató kísérőprogramok várják a látogatókat a rali Eb (ERC) idei szezonjának nyitófutamán, a V-Híd Rally Hungary-n, amelyet péntektől vasárnapig a HUMDA országos ralibajnokság idénykezdő viadalával együtt rendeznek meg Veszprémben és környékén. 2024. április 11. 11:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.