Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bevették a Buzánszky stadiont

2014. január 30. 13:26
A Veszprém 3–1-re nyert a mérkőzést kilenc játékossal befejező Dorog vendégeként a labdarúgó NB III-ban.

A 18. percben Udvardi Márk révén egy szép kontra végén szerzett vezetést a VFC, ám gyorsan jött a házigazda válasza. A folytatásban a Dorog játszott fölényben, azonban a bejezéseknél rendre pontatlannak bizonyultak, illetve Kádár is kiválóan védett a bakonyi kapuban. Az állás így már nem változott a szünetig (1–1).

A játék képe a szünet után sem változott: a dorogiak birtokolták többet a játékszert, a mieink pedig kiválóan küzdöttek. Tízzel a lefújás előtt Pavlitzky lépett ki ziccerben, akit csak szabálytalanul tudtak megállítani a hazaiak. A játékvezető Lajernak felmutatta a piros lapot, a megítélt büntetőt pedig Farkas László értékesítette higgadtan. Pavlitzky a 88.percben egy gyors ellentámadás végén ismét betalált, eldöntve a három pont sorsát (1–3). A 92. percben Berkót is a kiállítás sorsára jutott.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 7. forduló:
Dorogi FC–Veszprém FC 1–3 (1–1)
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, vezette: Szvora (Szabó P., Király).
Dorog: Grósz –Berkó, Faragó, Hauser (Kopányi, 46.), Lajer, Papes (Ambrus, 36.), Tóth B., Mászáros Á., Tóth Z., Fekecs (Janetka, 61.), Skita. Technikai vezető: Tóth László.
Veszprém: Kádár – Garai, Horváth B., Császár, Jakab, Udvardi, Hevesi-Tóth, Molnár Z., Burcsik (Hanák, 46.), Kuti (Farkas L., 59.), Pavlitzky. Vezetőedző: Jugovits Lajos.
Gólszerzők: Tóth B. (28.), Udvardi (18.), Farkas L. (82. – büntetőből), Pavlitzky (88.).
Piros lap: Lajer (81.), Berkó (92.).

vehirsport.hu
további cikkek
Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. tegnap 21:58 Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója Telekom Veszprém Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója A Veszprémi Szurkolói Egyesület vezetője, Gyurákovics István portálunk vadonatúj podcastjében a Vehír21-ben mesélt a vezérszurkolói szerepéről és az ehhez fűződő élményeiről. Latolgatta a Telekom Veszprém idei hazai és nemzetközi esélyeit, valamint beszélt a férfi kézilabda-válogatott olimpiai csoportjáról. Több más érdekes téma mellett szóba került a szurkolói közösség és a kézilabdaklub között tavaly év végén kialakult nézeteltérés és annak békés lezárása is. Valamint nálunk vallott először a széles nyilvánosság előtt súlyos betegségéről is. tegnap 22:51 Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Fejér-B.Á.L. Veszprém Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Az idény végén távozik az első osztályú kézilabda-bajnokságból kieső Fejér-B.Á.L. Veszprém éléről Danyi Gábor. A vezetőedzői feladatokat ősztől a horvát Dinko Dankovic veszi át. tegnap 19:36 Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában kézilabda Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában Ilic Zoran öt gólt lőtt a HSV Hamburg csapatában, amely házigazdaként 33-33-as döntetlent játszott a VfL Gummersbach együttesével a német férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. április 21. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.