Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Floorball: két győzelem, egy vereség

2014. január 30. 12:27 // Forrás: Orosz Tamás
Második helyen zárta az amatőr floorball-bajnokság első fordulóját a Lizards FT.

A Lizards Floorball Team a 2013/14-es idényben az amatőr bajnokságba nevezett, ahol a fiatalok közül a legidősebbek indulnak, kiegészülve a szülői gárda legfiatalosabb apukáival.

Az első fordulóban Dunaújvárosba látogatott a veszprémi alakulat. Kezdésnek a már régről ismert Ajkai Fekete Lovakkal találkoztak, akik közül korábban többen is a Lizards ob II-es csapatát erősítették. A mieink rosszul kezdtek, a ritmust, a labdát és egymást sem találták a pályán. Szerencsére nem omlott össze a csapat és a 10. perc után elkezdett floorballozni is. Fordítani ugyan nem sikerült, de a 3-6-os eredmény (0-4 után) és a második játékrészben mutatott játék bizakodásra adhat okot.

A következő mérkőzésünket pihenés nélkül játszották az Ares amatőr csapata ellen. Ezen a meccsen sokkal több volt a szabálytalanság, sajnos nem csak a játéké volt a szerep. A „gyíkok” ennek ellenére higgadt játékkal folyamatosan kontrollálták az eseményeket, s 4-3-ra hozták a mérkőzést.

Végül a házigazdák elleni záró ütközet következett. Szemlátomást jót tett a veszprémieknek a pihenés, újult erővel kezdték a mérkőzést. Az első soruk támadóbb jellegű játékát jól kiegészítette a második sor jó védekezése. Így nem forgott veszélyben a bakonyi győzelem (6-3).

A Lizards FT két győzelemnek köszönhetően megszerezte a második helyet az Ajkai Fekete Lovak mögött a négycsapatos fordulóban. A következő kört novemberben rendezik Veszprémben.


Eredmények:
Lizards–Ajkai Fekete Lovak 3-6
Lizards–Ares 4-3
Lizards–Dunaújváros 6-3

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.