Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Floorball: felemás szombat

2014. január 29. 15:47
Szombaton Veszprémben találkoztak a Lizards FT és a Phoenix utánpótláscsapatai.

Kevés játékossal tudott felállni a mérkőzésre a vendég budai gárda. Ezért azt a taktikát választották, hogy nagyon zártan védekeztek és csak a biztos letámadások alkalmával mentek át a „gyíkok” térfelére. Sokáig nem is találták meg a hazaiak ennek a védelemnek az ellenszerét. Az első harmadban csak a Phoenix szerzett gólt, úgy, hogy összesen talán kétszer voltak a kapunk előtt.

A második harmadban is nagy nyomás alatt volt a tűzlabdák kapuja, de így is csak egy alkalommal tudták a veszprémiek a labdát az ellenfél hálójába juttatni. A harmad vége előtt emberelőnyhöz jutott a Lizards, amelyet nem tudtak kihasználni a sípszó felhangzása előtt, így a kiállításból tizenhét másodperc az utolsó harmadra áthúzódott. A középkezdés után egy gyönyörű akciót hozott össze a hazaiak első sora, amelyet pont a kiállítás lejártakor góllal fejeztek be.

A záró harmadban aztán már jobban érződött, hogy fáradnak a vendégek, így még két gólt sikerült szerezniük a nagyon hosszú kispaddal felálló veszprémieknek. Hat perccel a lefújás előtt elcserélte magát a hazai gárda, amelyet gyorsan gólra váltottak a vendégek, így szépítve az eredményt.

U14-es floorball magyar bajnokság:
Lizards Floorball Team–Phoenix Fireball SE 4-2 (0-1, 1-0, 3-1)


A hazai bemutatkozás nem sikerült túl jól. A jó erőkből álló vendégek a játék minden elemében felülmúlták a hazaiakat. A vezetést még sikerült megszerezni, de ezután már a Phoenix diktálta az iramot. Meggyőző játékukra ma nem találtuk a választ. Kicsit taktikusabb játékkal talán elkerülhető lett volna az ilyen nagyarányú vereség.

U16-os floorball magyar bajnokság:
Lizards FT–Phoenix Fireball SE 4-30
Pontszerzők: Hajas Nándi 3+0, Kasza Balázs 1+0, Horváth László 0+1, Kiss Máté 0+2.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.