Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Floorball: egy gól döntött

2014. október 23. 15:24
A Lizards FT 1-0-re kikapott a fővárosi Vajda White Sharks ellen az U15-ös florrball-bajnokságban.

Első hazai mérkőzését játszotta a szezonban a Lizards FT U15-ös csapata a nagy rivális Vajda White Sharks ellen. A két együttes az előző idényben is mindig szoros mérkőzéseket játszott egymás ellen, így most is nagy csatára volt kilátás.

Nagyon óvatosan kezdtek a felek, sokáig ment a tapogatózás, sok passzoltatás a pályán, de igazi helyzet nem alakult ki. A hazaiak nagyon álmosan mozogtak, nem mutatták azt a sokmozgásos játékot, amit az előző fordulóban. A mérkőzés 11. percében a vendégek megszerezték a vezetést egy távoli lövésnek köszönhetően, ami szerencsétlenül pattant a mieink kapusáról a gólvonal mögé.

Ezek után is inkább a hazai csapat támadott, a rivális viszont nagyon jól védekezett. Megakadályozták a távoli lövéseket, s a kapu előtt is nagyon jól takarítottak. A „cápák” néha meg tudták lepni a veszprémieket a kontratámadásokkal, de gólt ők sem tudtak szerezni. A Lizards kétszer is emberelőnybe került, amit rendre kivédekezett a budapesti gárda. Ekkora luxust nem engedhet meg senki a tavalyi bajnok ellen. A hajrában nagyon nagy volt a nyomás az ellenfél játékosain de állták a sarat. Az utolsó fél percre aztán emberhátrányba is került a hazai csapat, amely végleg megpecsételte sorsukat.

– Jó védekezésének köszönhetően megérdemelten nyert a Vajda WS csapata, de reméljük, Budapesten vissza tudunk vágni egy jobban felpörgött csapattal – értékelt Orosz Tamás csapatvezető.

U15-ös floorball-bajnokság:
Lizards FT–Vajda WS 0-1 (0-1, 0-0, 0-0)

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.